Korting StempelJe kan een korting bekomen op het lidgeld via de mutualiteiten, via een familielid of afhankelijk van de gemeente waar je woont.

Ziekenfonds

Als lid van een sportclub kan je eventueel van je ziekenfonds een tegemoetkoming krijgen voor het lidgeld dat je jaarlijks betaalt. Je kan best eerst informeren bij jouw ziekenfonds of je daarvoor in aanmerking komt. Daarna kan je hier een formulier van het ziekenfonds downloaden om het daarna te laten invullen door het CVD-secretariaat.

Bij sommige ziekenfondsen kan je nog een extra tegemoetkoming verkrijgen op je sportmedische keuring.

Familieleden

Dankzij de subsidies kunnen we samenwonende familieleden 15 € korting toestaan op het lidgeld. Meer in detail gaat het hier over familieleden in de eerste graad (man, vrouw, zoon, dochter, broer, zus, vader, moeder) die op hetzelfde adres wonen. Eén lid van deze familie betaalt het volledige lidgeld, alle andere familieleden krijgen 15 € korting. Je mag dit bedrag zelf in mindering brengen tijdens de betaling van je lidgeld, maar gelieve dit wel even te vermelden. Voor meer informatie, contacteer het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sportcheque inwoners Deurne

Het 'District Deurne' geeft korting op het lidgeld van sportclubs aan hun inwoners indien ze tussen 3 en 18 jaar zijn (jeugdsportcheque), tussen 18 en 26 jaar én student (studentensportcheque) of ouder dan 55 jaar (seniorensportcheque). Wij zijn een erkende sportclub bij het district dus kunnen sommige onder jullie daarvan genieten.

Je moet zelf de sportcheque aanvragen op de website van Deurne . Je kan daar ook alle voorwaarden en de procedure van terugbetaling vinden.