euroDe bedragen voor nieuwe leden liggen voor het eerste aansluitingsjaar iets hoger dan de daaropvolgende jaren, omdat er bij de start van een opleiding volledig gevulde documententas wordt voorzien.

De hieronder vermelde bedragen worden jaarlijks herzien en kunnen wijzigen indien de onkosten van de club wijzigen.

start september
(16 maanden)
start januari
(12 maanden)
betaling na 15 Januari
Duiker nieuw lid 190€ 145€
Duiker bestaand lid 170€ 120€ 130€
OnderwaterHockey 170€ 120€ 130€
Tweede club aansluiting 75€ 55€
Vrijduiker 75€ 55€
Vrije zwemmer 75€ 55€

Kortingen:

Wie zijn jaarlijks lidgeld betaald voor 15 januari, geniet een aanmoedingingskorting van 10€

Door de uitzonderlijk verlengde sluiting van Zwembad Wezenberg in 2018, mogen alle bestaande leden in welke vorm dan ook een korting van 15€ aftrekken van bovenstaande bedragen voor 2019.

Er zijn ook nog andere kortingen mogelijk, bijvoorbeeld het inschrijven van familieleden, het gebruik van sportcheques en nog meer! Je kan ze allemaal terugvinde bij kortingen.

Betalen doe je zo.