Sinds geruime tijd (eind november 2016) kunnen alle NELOS leden inloggen op de NELOS website.
Omdat dit toch niet altijd even duidelijk is, een kleine handleiding:

Je start bij op de NELOS pagina:
nelos loginknop

• De leden waarvan het e-mail adres reeds gekend was bij NELOS: zij hebben eind november een 'Welkom bij Nelos.be' registratie mail ontvangen met onderstaande informatie.
  • Voor de leden waarvan het e-mail adres NIET gekend was bij NELOS of een e-mail adres dat niet gelijk was aan het e-mail adres gekend bij het CVD secretariaat (waarop je CVD mails krijgt krijgt), die zouden één van volgende dagen de registratie mail moeten ontvangen.

Registratie mail ontvangen

Stap 1:
klik de link om je te registreren bij NELOS:
regmail

Stap 2:
vul alle gegevens in: gebruik het e-mail adres van de registratie e-mail en gebruik je Nelos nummer. Deze nummer vind je op je CMAS kaartje of kan je bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opvragen.

registreer
back Neloskaart

• Iedereen heeft een NELOS nummer, ook onderwaterhockeyers, vinzwemmers en vrijduikers
  • Deze NELOS nummer moet je ook gebruiken bij het inschrijven van AVOS activiteiten.
  • deze NELOS nummer zal in de toekomst de enige echte unieke identificatie zijn bij NELOS, AVOS en CVD, leer hem dus al maar van buiten :-)

Stap 3:
Gefeliciteerd ! Voortaan kan je aanloggen bij NELOS met je e-mail en je paswoord.

Geen registratie mail ontvangen

Stap 1:
ga naar login op de Nelos website en voer volgende stappen uit:
nieuw paswoord

Stap 2:
vul je e-mail adres indat gekend bij het CVD secretariaat (waarop je CVD mails ontvangt), en klik "verzend mail"
pasw vergeten

Stap 3
Je krijgt volgende mail, klik op de link
tijdelijk paswoord

Stap 4:
typ het 'tijdelijk paswoord' uit de mail in het 'Ooud paswoord' veld, kies je eigen paswoord en klaar is kees.
passw veranderen

Stap 5: