DDD

Omdat CVD 60 jaar bestaat roepen we een oude traditie terug.

We organiseren een clubduik bijna elke donderdagavond

van donderdag 4 april tot en met donderdag 27 juni

Er staan reeds 2 dagen vast: Proevenduiken
26 mei en 16 juni

(En misschien, bij grote belangstelling en/of tekort aan begeleidende instructeurs voorzien we misschien nog 3de proevenduik op 29 Juni)

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert CVD voor de kandidaat 2*D, 3*D en 4*D/AI enkele proevenduiken in de Put van Ekeren waar jullie vrijwillig op kunnen inschrijven.
De proeven dewelke kunnen worden afgelegd zijn de palmproef (B1-C1-D1) en de redding incl. slepen, CPR en zuurstof toediening (B3-C3-D3). Andere opties of combineren van beide op 1 dag zijn gezien veiligheidsoverwegingen niet mogelijk.

Vooraf inschrijven verplicht en denk eraan wie eerst inschrijft zal eerst worden ingedeeld dus bij onvoldoende kader zullen de laatste inschrijvingen eerst worden geannuleerd...helaas.

Woensdag 22 mei, start om 20:30 - inschrijven verplicht

Uit een activiteit bij onze vriendenclub 'De Otters' is een idee ontstaan om te gaan duiken op alle getijden.

DuikenOpAlleGetijden

Marc De Hoon en Koen Willemse willen op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni gaan duiken op elke tij en dit voor het goede doel.

Iedereen is welkom om mee te gaan duiken en mee te sponsoren voor dit goede doel. Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat alle duiken met de juiste veiligheidsvoorschriften worden gepland, dus indien jullie willen deelnemen, graag inschrijven vooraf.

clubreisDe kogel is door de kerk, onze clubreis voor het feestjaar is vastgelegd, we kunnen met 60 personen naar Marsa Alam - Egypte

Het oorspronkelijke voorstel, Sharm El Sheikh, werd vervangen omdat er geen betaalbare vluchten beschikbaar waren of vluchten met onredelijke reisuren (vb. met tussenstop, zodat reisuren opliepen naar 7 tot 13 uur)

Van zaterdag 26 oktober tot zaterdag 2 november - VOLZET !

Afsluitfuif

Op 30 November 2019 sluiten we ons feestjaar af met een "afsluitfuif"Een super-feest zeg maar!

De fuif gaat door in De Schuur in Oelegem. Een aantal ideeën zitten nog opgesloten in de hersengekrochten van het organiserende team, maar komen hier zeker terecht zodra ze voldoende gerijpt zijn.

Wat weten we wel? Als het zover is zullen er voorverkoop kaarten kunnen gekocht worden (richtprijs 5€).
De muziekstijl is in 70's - 80's - 90's  en momenteel wordt er aan food-trucks gedacht om de innerlijke mens te sterken die avond.

Om een gedacht te krijgen van de omvang, doen we voor deze activiteit een telling.
Dus SAFE THE DATE (noteer de datum in vette letters in uw agenda), geef deze website pagina door aan al uw 'kennis-(oud)-CVD-leden' SPREAD THE WORD en laat hieronder weten of je kan komen! Zo kunnen we je ook op de hoogte houden als we meer informatie hebben KEEP UP TO DATE.