ourthe23 MAART
is het dan zover, we gaan de nog eens de Ourthe afzwemmen, althans een deeltje ervan !

We gaan een hele dag op pad. S' Ochtens gaan we met de bus naar de Ardennen, degene die willen zwemmen, zwemmen een deeltje van de Ourthe af (bijgestaan door de legendarische party-band), een tochtje van 5,5 km (ca 1u30).
Je kan uiteraard ook mee als niet zwemmer, dus als "sympathisant". Ook kinderen zijn welkom!

Inschrijving verplicht

DDD

Omdat CVD 60 jaar bestaat roepen we een oude traditie terug.

We organiseren een clubduik bijna elke donderdagavond

van donderdag 4 april tot en met donderdag 27 juni

paasduik2019

Op 21 april 2019 trekken we het duikseizoen weer in gang, meer bepaald met de traditionele Paasduik aan parking Stavenisse (Keetenweg).

Die dag "claimen" we de parking en bouwen er een gezellig CVD-dorp.

Uiteraard is er de clubduik en aansluitend maakt het feestbestuur, ter plaatse, een heerlijke lunch klaar, dIt jaar: pizza's uit de steenoven!

Inschrijving verplicht

VOOR woensdag 17 april 2018, zowel voor de duik als voor de lunch.

clubreisDe kogel is door de kerk, onze clubreis voor het feestjaar is vastgelegd, we kunnen met 60 personen naar Marsa Alam - Egypte

Het oorspronkelijke voorstel, Sharm El Sheikh, werd vervangen omdat er geen betaalbare vluchten beschikbaar waren of vluchten met onredelijke reisuren (vb. met tussenstop, zodat reisuren opliepen naar 7 tot 13 uur)

Van zaterdag 26 oktober tot zaterdag 2 november - VOLZET !

Afsluitfuif

30 November 2019
sluiten we ons feestjaar met de "afsluitfuif"Een super-feest zeg maar!

De fuif gaat door in De Schuur in Oelegem. Een aantal ideeën zitten nog opgesloten in de hersengekrochten van het organiserende team, maar komen hier zeker terecht zodra ze voldoende gerijpt zijn

Wat weten we wel? Als het zover is zullen er voorverkoop kaarten kunnen gekocht worden (richtprijs 5€)
De muziekstijl is in 70's - 80's - 90's  en momenteel wordt er aan food-trucks gedacht om de innerlijke mens te sterken die avond.

Om een gedacht te krijgen van de omvang, doen we ook voor deze activiteit een telling.
Dus SAFE THE DATE (noteer de datum in vette letters in uw agenda) en laat hieronder weten of je kan komen! Zo kunnen we je ook op de hoogte houden als we meer informatie hebben.