BBQ duiken

Elke maandag in juli en augustus vanaf 19:00 - inschrijving verplicht

Samenkomen met je duikbuddy's, proefje doen, duikleidingkje doen, vrijduikje doen, putje rondpalmen en daarna een lekker hapje eten, een pintje drinken de volgende duik afspreken en op tijd naar bed. Dat is in kort de samenvatting van de BBQ-duiken.

DePunt

Zondag 28 Juli briefing 11:45, de Punt

HW: 13u00

Verantwoordelijke en inschrijven bij: ADV Wim De Craene

Meer info over deze stek op duikersgids.nl.
Indien weer of wind het niet toelaat, plannen we een ander duikplaats in: de ADV houdt jullie op de hoogte.

Putti

Zondag 1 september briefing 10:15, Putti's Place

LW: 11u40

Verantwoordelijke en inschrijven bij: ADV Tom Peers

GorishoekDeBlokken de plaat

Zondag 22 september briefing 13:50, de Plaat

LW: 15u10

Verantwoordelijke en inschrijven bij: Koen Willemse

Afsluitfuif

Op 30 November 2019 sluiten we ons feestjaar af met een "afsluitfuif"Een super-feest zeg maar!

De fuif gaat door in De Schuur in Oelegem. Een aantal ideeën zitten nog opgesloten in de hersengekrochten van het organiserende team, maar komen hier zeker terecht zodra ze voldoende gerijpt zijn.

Wat weten we wel? Als het zover is zullen er voorverkoop kaarten kunnen gekocht worden (richtprijs 5€).
De muziekstijl is in 70's - 80's - 90's  en momenteel wordt er aan food-trucks gedacht om de innerlijke mens te sterken die avond.

Om een gedacht te krijgen van de omvang, doen we voor deze activiteit een telling.
Dus SAFE THE DATE (noteer de datum in vette letters in uw agenda), geef deze website pagina door aan al uw 'kennis-(oud)-CVD-leden' SPREAD THE WORD en laat hieronder weten of je kan komen! Zo kunnen we je ook op de hoogte houden als we meer informatie hebben KEEP UP TO DATE.

clubreisDe kogel is door de kerk, onze clubreis voor het feestjaar is vastgelegd, we kunnen met 60 personen naar Marsa Alam - Egypte

Het oorspronkelijke voorstel, Sharm El Sheikh, werd vervangen omdat er geen betaalbare vluchten beschikbaar waren of vluchten met onredelijke reisuren (vb. met tussenstop, zodat reisuren opliepen naar 7 tot 13 uur)

Van zaterdag 26 oktober tot zaterdag 2 november - VOLZET !