Om beginnende duikers in onze club de kans te geven om die aankopen een beetje te spreiden heeft CVD een behoorlijk aantal ABC uitrustingen te beschikking om uit te lenen tijdens de zwembadlessen.

Bovendien, in het zéér uitzondelijk geval dat duiken toch niet jouw ding blijkt te zijn, heb je geen onnodige uitgaven gedaan.

Met de zelfde filosofie als het uitlenen voor zwembadmateriaal, stelt CVD materiaal voor clubduiken ter beschikking voor beginnende duikers.

"Huren" is niet echt het juiste woord, want je kan kosteloos materiaal voor de clubduiken uitlenen. We noemen het echter "huren" omdat we een "borg" vragen alvorens je dit materiaal kan uitlenen.

En na al het ontlenen en huren van duikmateriaal wordt het stilaan tijd om zelf materiaal te gaan zoeken. Je verjaardag, sinterklaas en kerstmis zijn de ideale gelegenheden om je duikuitrusting verder aan te vullen. Moet je zelf je portomonee gaan openen is het wel handig dat je een idee hebt hoeveel het materiaal ongeveer kost zodat je weet hoe lang je moet sparen om deze aan te kopen.