(* Verplichte velden)

Powered by BreezingForms

Op maandag enkel algemene conditietraining die zoals altijd, toegankelijk is voor alle niveau's( van kandidaat 1*D tot ...), op woensdag enkel Onderwaterhockey en Vrijduiken.

We krijgen zowel maandag als woensdag 6 kleedkamers ter beschikking waar telkens max. 4 personen gebruik van mogen maken (dus in totaal maximum 24 personen).
Deze 4 personen worden als 1 bubbel beschouwd gedurende de gehele training en de 1,5 meter regel blijft ook binnen de bubbel van tel!
- De verschillende bubbels zullen ook in het zwembad met een tussenafstand van ca. 3m uit elkaar gehouden worden.

- Douchen na de training is toegestaan maar dit kan enkel bubbel per bubbel.

Fysiek contact wordt niet toegestaan, ook niet onderwater!
Er zullen m.a.w. geen oefeningen gedaan worden op reddingen, slepen, duwen of trekken, geen wedstrijdjes, ... enkel individuele oefeningen dus op techniek en conditie!

Praktisch:
Verzamelen buiten aan de zij- ingang om 21u15
Start: ca. 21u25.

Einde: tussen 22u30 en 22u40 (afhankelijk van het programma van de dag)

Maandag (ACT): 6 kleedkamers met max. 22 deelnemers + 1 lesgever + 1 redder  (= max 24 personen afhankelijk van de verdeling van de dames / heren)
Woensdag:
OWH: 3 kleedkamers met max. 10 deelnemers  + 1 lesgever + 1 redder  (= max 12 personen afhankelijk van de verdeling dames / heren)
Vrijduikers: 3 kleedkamers met max. 10 deelnemers + 1 lesgever
+ 1 redder  (= max 12 personen afhankelijk van de verdeling dames / heren)
De ingang naar het zwembad is nog steeds via de zijkant.
Verzamel buiten (met mondmasker) tot je daar verdere instructies krijgt.

Verder is een mondmasker verplicht in alle publieke ruimtes: (Zij)inkomhal, Kleedkamer, Sanitaire voorzieningen, Gangen.
In de natte zones (aan de waterkant rond het zwembad / douche) is het mondmasker niet meer verplicht. Je kan het daar afzetten en in je sporttas steken.

Om alles correct in te plannen en te registreren moet je vooraf inschrijven via het formulier hierboven voor de algemene conditietraining en de onderwaterhockey. De vrijduikers zullen meer info krijgen over hun inschrijfprocedure.

Let vooral op de juiste keuze van de datum én vol = vol.

We rekenen er op dat iedereen zich verantwoord zal gedragen en strikt de regels zal volgen.
Er zal vanuit het bestuur en stad Antwerpen op worden toegekeken en bij overtredingen zullen de trainingen worden stilgelegd en (helaas) opgeschort.

Denk je dat voor onderwatersporten geen fysieke conditie nodig hebt, dan heb je het wel goed mis. Hoe beter je fysiek, hoe beter je zal in staat zijn om eventuele moeilijkheden onder water het hoofd te bieden. Het komt er vooral op aan je thuis te voelen onder water, als een visje.

Verder is het belangrijk om bepaalde handelingen en technieken aan te leren, daarom trainen we elke week (behalve in juli en augustus) in Zwembad Wezenberg, Desguinlei 17-19, 2018 Antwerpen

zwembad wezenbergWe hebben dus de luxe om in het grootste zwembad in Antwerpen
(21 x 50 meter) te mogen trainen waar de diepte varieert van 2,20  tot 3,80 meter.

Ideaal om al onze sporten uit te oefenen.

Deze training wordt voorzien voor alle leden die graag een volgende brevet willen behalen. Je bouwt je conditie op en je leert technieken die nodig zijn voor de verantwoordelijkheden die je verkrijgt bij het behalen van je brevet.

Elke maandagavond:

1* en 2*    21:15 tot 22:00
3* en AI /1*I   22:15 tot 23:00

Lesgevers

Deze training wordt voorzien voor alle leden die graag wekelijks aan hun conditie werken. Deze training is dan ook aangepast aan de verschillende niveaus.

De Conditie+ training is uiteraard aangepast.

Elke maandagavond:

Conditietraining   21:15 tot 22:00
Conditie+   22:15 tot 23:00

Lesgevers

De Antwerp Sharks CVD, ons Onderwaterhockey team, traint 2 keer per week. Het is een groepstraining met aandacht voor individuele begeleiding op je eigen niveau. Nadien is er steeds tijd voor een vriendschappelijke wedstrijd.

Elke maandag- en woensdag avond:

Onderwaterhockey   21:15 tot 23:00

Meer info

De vrijduik training is een buddytraining waarbij je eerst je comfort zone opzoekt om dan trachten verder te gaan. De lesgevers volgen mee en zorgen voor een intensieve individuele begeleiding waar nodig.

Elke woensdag avond:

Vrijduiken   21:15 tot 23:00

Meer info

Geen zin in een doorgedreven training maar wel graag wat baantjes zwemmen? Dat kan, maar wel onder een paar voorwaarden.

• Je bent lid van CVD.
  • Enkel baantjes zwemmen (met of zonder ABC uitrusting)
  • GEEN apnees, duikflessen, vrijduik oefeningen,... daarvoor ben je niet verzekerd als vrij zwemmer.

Elke maandag- en woensdag avond:

Vrij zwemmen
  21:15 tot 23:00