(* Verplichte velden)

Powered by BreezingForms

Op maandag enkel algemene conditietraining die zoals altijd, toegankelijk is voor alle niveau's( van kandidaat 1*D tot ...), op woensdag enkel Onderwaterhockey en Vrijduiken.

We krijgen zowel maandag als woensdag 6 kleedkamers ter beschikking waar telkens max. 4 personen gebruik van mogen maken (dus in totaal maximum 24 personen).
Deze 4 personen worden als 1 bubbel beschouwd gedurende de gehele training en de 1,5 meter regel blijft ook binnen de bubbel van tel!
- De verschillende bubbels zullen ook in het zwembad met een tussenafstand van ca. 3m uit elkaar gehouden worden.

- Douchen na de training is toegestaan maar dit kan enkel bubbel per bubbel.

Fysiek contact wordt niet toegestaan, ook niet onderwater!
Er zullen m.a.w. geen oefeningen gedaan worden op reddingen, slepen, duwen of trekken, geen wedstrijdjes, ... enkel individuele oefeningen dus op techniek en conditie!

Praktisch:
Verzamelen buiten aan de zij- ingang om 21u15
Start: ca. 21u25.

Einde: tussen 22u30 en 22u40 (afhankelijk van het programma van de dag)

Maandag (ACT): 6 kleedkamers met max. 22 deelnemers + 1 lesgever + 1 redder  (= max 24 personen afhankelijk van de verdeling van de dames / heren)
Woensdag:
OWH: 3 kleedkamers met max. 10 deelnemers  + 1 lesgever + 1 redder  (= max 12 personen afhankelijk van de verdeling dames / heren)
Vrijduikers: 3 kleedkamers met max. 10 deelnemers + 1 lesgever
+ 1 redder  (= max 12 personen afhankelijk van de verdeling dames / heren)
De ingang naar het zwembad is nog steeds via de zijkant.
Verzamel buiten (met mondmasker) tot je daar verdere instructies krijgt.

Verder is een mondmasker verplicht in alle publieke ruimtes: (Zij)inkomhal, Kleedkamer, Sanitaire voorzieningen, Gangen.
In de natte zones (aan de waterkant rond het zwembad / douche) is het mondmasker niet meer verplicht. Je kan het daar afzetten en in je sporttas steken.

Om alles correct in te plannen en te registreren moet je vooraf inschrijven via het formulier hierboven voor de algemene conditietraining en de onderwaterhockey. De vrijduikers zullen meer info krijgen over hun inschrijfprocedure.

Let vooral op de juiste keuze van de datum én vol = vol.

We rekenen er op dat iedereen zich verantwoord zal gedragen en strikt de regels zal volgen.
Er zal vanuit het bestuur en stad Antwerpen op worden toegekeken en bij overtredingen zullen de trainingen worden stilgelegd en (helaas) opgeschort.