Feestcom2"Bij CVD zijn we niet alleen fervente duikers, maar ook feestneuzen !"
Dat is het motto van ons feestbestuur.

feestcom5CVD is een zeer actieve club en organiseert een hele boel gezamelijke club activiteiten

En daarbij is er één constante:
het feestbestuur.

Of nu over een mosselduik gaat, een BBQ of een volledig duikweekend, het feestcomité zorgt steevast voor de invulling.

feestcom3feestcom4feestcom7

Eric is onze grootste feestneus en dus vanzelfsprekend de "voorzitter" van het feestbestuur. Hij word bijgestaan door Wim Van Dessel onze huiskok en Corre zijn hulpkok.
Zoals je kan zien kan hij rekenenen op een heleboel vrijwillige handen die steeds opnieuw ervoor zorgen dat op club-activiteiten steeds voldoende te drinken en te eten is.

Om onze privacy te beschermen moet je inloggen om meer gegevens te zien

Eric Billiau
Wim Van Dessel