De meest belangrijke Corona maatregelen:
CVD: Clubduiken (3 juli), Zwembadtraining & Cafetaria (24 maart), Materiaal (4 oktober)
AVOS: Nieuwsberichten op www.avos.be
NELOS: Algemeen: www.nelos.be/corona, NELOS-Info 462, Medisch: Adviezen GenCom 19-04-2022, SCUBA-duiker vragenlijst, CPR en Covid-19, Duikonderricht: NELOS-Info 481

ledenvergadering

Vrijdag 17 juni om 20:00

Als vzw organiseert CVD elk jaar een ledenvergadering voor alle leden. Je krijgt er een inkijk in alles wat er allemaal voor, maar vooral achter de schermen van onze club gebeurd. De ideale gelegenheid om jouw input en mening te geven over hoe we het volgend jaar nog beter kunnen doen.

Daarom wordt U vriendelijk uitgenodigd tot het bijwonen van de:

Ledenvergadering gevolgd met late-night-snack

Vr 24, Za 25 en Zo 26 juni

Eindelijk is het weer zover !

Duikweekend60

Wat doen we op zo’n weekend?  Duh,... duiken natuurlijk…!

Maar ook gezellig samen kamperen, koken, aperitieven, eten, en  genieten.

Dus, wil je samen met je duikbuddies een lang weekend duiken, koken, eten en genieten... Schrijf je dan vlug in (inschrijven kan enkel via het inschrijfformulier)
Ben je niet gans het weekend vrij, geen probleem, je kan op elk moment aansluiten of vroeger vertrekken