DDD

Omdat CVD 60 jaar bestaat roepen we een oude traditie terug.

We organiseren een clubduik bijna elke donderdagavond

van donderdag 4 april tot en met donderdag 27 juni

paasduik2019

Op 21 april 2019 trekken we het duikseizoen weer in gang, meer bepaald met de traditionele Paasduik aan parking Stavenisse (Keetenweg).

Die dag "claimen" we de parking en bouwen er een gezellig CVD-dorp.

Uiteraard is er de clubduik en aansluitend maakt het feestbestuur, ter plaatse, een heerlijke lunch klaar, dIt jaar: pizza's uit de steenoven!

Inschrijving verplicht

VOOR woensdag 17 april 2018, zowel voor de duik als voor de lunch.

ledenvergadering

Vrijdag 26 april om 20:00

Als vzw organiseert CVD Duikclub elk jaar een ledenvergadering voor alle leden. Je krijgt er een inkijk in alles wat er allemaal voor, maar vooral achter de schermen van onze club gebeurd. De ideale gelegenheid om jouw input en mening te geven over hoe we het volgend jaar nog beter kunnen doen.

Daarom wordt U vriendelijk uitgenodigd tot het bijwonen van de:

Ledenvergadering met koud buffet.

Er staan reeds 2 dagen vast: Proevenduiken
26 mei en 16 juni

(En misschien, bij grote belangstelling en/of tekort aan begeleidende instructeurs voorzien we misschien nog 3de proevenduik op 29 Juni)

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert CVD voor de kandidaat 2*D, 3*D en 4*D/AI enkele proevenduiken in de Put van Ekeren waar jullie vrijwillig op kunnen inschrijven.
De proeven dewelke kunnen worden afgelegd zijn de palmproef (B1-C1-D1) en de redding incl. slepen, CPR en zuurstof toediening (B3-C3-D3). Andere opties of combineren van beide op 1 dag zijn gezien veiligheidsoverwegingen niet mogelijk.

Vooraf inschrijven verplicht en denk eraan wie eerst inschrijft zal eerst worden ingedeeld dus bij onvoldoende kader zullen de laatste inschrijvingen eerst worden geannuleerd...helaas.

Woensdag 22 mei, start om 20:30 - inschrijven verplicht

clubreisDe kogel is door de kerk, onze clubreis voor het feestjaar is vastgelegd, we kunnen met 60 personen naar Marsa Alam - Egypte

Het oorspronkelijke voorstel, Sharm El Sheikh, werd vervangen omdat er geen betaalbare vluchten beschikbaar waren of vluchten met onredelijke reisuren (vb. met tussenstop, zodat reisuren opliepen naar 7 tot 13 uur)

Van zaterdag 26 oktober tot zaterdag 2 november - VOLZET !

Afsluitfuif

Op 30 November 2019 sluiten we ons feestjaar af met een "afsluitfuif"Een super-feest zeg maar!

De fuif gaat door in De Schuur in Oelegem. Een aantal ideeën zitten nog opgesloten in de hersengekrochten van het organiserende team, maar komen hier zeker terecht zodra ze voldoende gerijpt zijn.

Wat weten we wel? Als het zover is zullen er voorverkoop kaarten kunnen gekocht worden (richtprijs 5€).
De muziekstijl is in 70's - 80's - 90's  en momenteel wordt er aan food-trucks gedacht om de innerlijke mens te sterken die avond.

Om een gedacht te krijgen van de omvang, doen we voor deze activiteit een telling.
Dus SAFE THE DATE (noteer de datum in vette letters in uw agenda), geef deze website pagina door aan al uw 'kennis-(oud)-CVD-leden' SPREAD THE WORD en laat hieronder weten of je kan komen! Zo kunnen we je ook op de hoogte houden als we meer informatie hebben KEEP UP TO DATE.