Warmste Duik by Neptunus  Club Neptunus

14 September 2019

Duikclub Neptunus uit Mechelen organiseerd dit jaar voor de Warmste Week van StuBru een Warmste duik in de Nekker.

Nederland ligt voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kun je de geschiedenis opnieuw meemaken: Van de watersnood tot en met de bouw van de Deltawerken. Exposities, films en een exclusieve rondleiding van de dam geven je een indruk van de enorme kracht van het water. Ook voor kinderen is dit zeker de moeite. Een hele dag genieten van zeedieren en spetterende attracties.

Oosterscheldekering

CVD wil op zondag 8 september dit waterpark gaan bezoeken. We maken er ineens een volledige daguitstap van met ontbijt, lunch en diner. Iedereen is welkom om mee te gaan, leden betalen 27€ voor de ganse dag, kinderen van leden onder 12 jaar betalen 15€ en kinderen onder 4 jaar zijn gratis.

BBQ duiken

Elke maandag in juli en augustus vanaf 19:00 - inschrijving verplicht

Samenkomen met je duikbuddy's, proefje doen, duikleidingkje doen, vrijduikje doen, putje rondpalmen en daarna een lekker hapje eten, een pintje drinken de volgende duik afspreken en op tijd naar bed. Dat is in kort de samenvatting van de BBQ-duiken.

DePunt

Zondag 28 Juli briefing 11:45, de Punt

HW: 13u00

Verantwoordelijke en inschrijven bij: ADV Wim De Craene

adres duikplaats: Gorishoeksedijk, Scherpenisse

Meer info over deze stek op duikersgids.nl.
Indien weer of wind het niet toelaat, plannen we een ander duikplaats in: de ADV houdt jullie op de hoogte.

Putti

Zondag 1 september briefing 10:15, Putti's Place

LW: 11u40

Verantwoordelijke en inschrijven bij: ADV Tom Peers

adres duikplaats: Het Sas, Wilhelminadorp

de tetjes

Zondag 22 september briefing 8:00, Wemeldinge Tetjes

HW: 9u16

Verantwoordelijke en inschrijven bij: Kristof Luycx

adres duikplaats: Oude Zeedijk, Kattendijke

Afsluitfuif

Op 30 November 2019 sluiten we ons feestjaar af met een "afsluitfuif"Een super-feest zeg maar!

De fuif gaat door in De Schuur in Oelegem. Een aantal ideeën zitten nog opgesloten in de hersengekrochten van het organiserende team, maar komen hier zeker terecht zodra ze voldoende gerijpt zijn.

Wat weten we wel? Als het zover is zullen er voorverkoop kaarten kunnen gekocht worden (richtprijs 5€).
De muziekstijl is in 70's - 80's - 90's  en momenteel wordt er aan food-trucks gedacht om de innerlijke mens te sterken die avond.

Om een gedacht te krijgen van de omvang, doen we voor deze activiteit een telling.
Dus SAFE THE DATE (noteer de datum in vette letters in uw agenda), geef deze website pagina door aan al uw 'kennis-(oud)-CVD-leden' SPREAD THE WORD en laat hieronder weten of je kan komen! Zo kunnen we je ook op de hoogte houden als we meer informatie hebben KEEP UP TO DATE.

clubreisDe kogel is door de kerk, onze clubreis voor het feestjaar is vastgelegd, we kunnen met 60 personen naar Marsa Alam - Egypte

Het oorspronkelijke voorstel, Sharm El Sheikh, werd vervangen omdat er geen betaalbare vluchten beschikbaar waren of vluchten met onredelijke reisuren (vb. met tussenstop, zodat reisuren opliepen naar 7 tot 13 uur)

Van zaterdag 26 oktober tot zaterdag 2 november - VOLZET !