MosselduikPoster19 Oktober is het weer mosselduik aan de Put Van Ekeren.

Eerst kan er gedoken worden in de put, en daarna zal het huidige feestbestuur voor de laatste keer voor ons koken:
Overheerlijke mosselen op 4 verschillende wijzen of vers bereid stoofvlees.

Uiteraard moet je inschrijven en dit VOOR 12 oktober, zowel voor de duik als voor het eetfestijn.

Afsluitfuif

Op 30 November 2019 sluiten we ons feestjaar af met een "afsluitfuif"Een super-feest zeg maar!

De fuif gaat door in De Schuur in Oelegem. Een aantal ideeën zitten nog opgesloten in de hersengekrochten van het organiserende team, maar komen hier zeker terecht zodra ze voldoende gerijpt zijn.

Wat weten we wel? Als het zover is zullen er voorverkoop kaarten kunnen gekocht worden (richtprijs 5€).
De muziekstijl is in 70's - 80's - 90's  en momenteel wordt er aan food-trucks gedacht om de innerlijke mens te sterken die avond.

Om een gedacht te krijgen van de omvang, doen we voor deze activiteit een telling.
Dus SAFE THE DATE (noteer de datum in vette letters in uw agenda), geef deze website pagina door aan al uw 'kennis-(oud)-CVD-leden' SPREAD THE WORD en laat hieronder weten of je kan komen! Zo kunnen we je ook op de hoogte houden als we meer informatie hebben KEEP UP TO DATE.

clubreisDe kogel is door de kerk, onze clubreis voor het feestjaar is vastgelegd, we kunnen met 60 personen naar Marsa Alam - Egypte

Het oorspronkelijke voorstel, Sharm El Sheikh, werd vervangen omdat er geen betaalbare vluchten beschikbaar waren of vluchten met onredelijke reisuren (vb. met tussenstop, zodat reisuren opliepen naar 7 tot 13 uur)

Van zaterdag 26 oktober tot zaterdag 2 november - VOLZET !