DDD

Omdat CVD 60 jaar bestaat roepen we een oude traditie terug.

We organiseren een clubduik bijna elke donderdagavond

van donderdag 4 april tot en met donderdag 27 juni

Er staan reeds 3 dagen vast: Proevenduiken
26 mei, 16 juni en 29 juni

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert CVD voor de kandidaat 2*D, 3*D en 4*D/AI enkele proevenduiken in de Put van Ekeren waar jullie vrijwillig op kunnen inschrijven.
De proeven dewelke kunnen worden afgelegd zijn de palmproef (B1-C1-D1) en de redding incl. slepen, CPR en zuurstof toediening (B3-C3-D3). Andere opties of combineren van beide op 1 dag zijn gezien veiligheidsoverwegingen niet mogelijk.

Vooraf inschrijven verplicht en denk eraan wie eerst inschrijft zal eerst worden ingedeeld dus bij onvoldoende kader zullen de laatste inschrijvingen eerst worden geannuleerd...helaas.

Do 20 , Vr 21, Za 22 en Zo 23 juni

Duikweekend60

Het duikweekend, toch al jaren een traditie waar we telkens naar uitkijken, gaat ook dit jaar weer door op Camping Omnium in Goes.

Omdat het dit jaar immers 60 JAAR CVD is, breien we er een extra dag aan. Je bent daarom al welkom op donderdagnamidag/avond zodat we vrijdag een extra volle dag extra hebben!
Dus, wil je samen met je duikbuddies een lang weekend duiken, koken, eten en genieten... Schrijf je dan vlug in (want inschrijven is verplicht)

Ben je niet gans het weekend vrij, geen probleem, je kan op elk moment aansluiten of vroeger vertrekken. Enkel duiken kan ook, geef dat tijdig door aan de ADV.

clubreisDe kogel is door de kerk, onze clubreis voor het feestjaar is vastgelegd, we kunnen met 60 personen naar Marsa Alam - Egypte

Het oorspronkelijke voorstel, Sharm El Sheikh, werd vervangen omdat er geen betaalbare vluchten beschikbaar waren of vluchten met onredelijke reisuren (vb. met tussenstop, zodat reisuren opliepen naar 7 tot 13 uur)

Van zaterdag 26 oktober tot zaterdag 2 november - VOLZET !

Afsluitfuif

Op 30 November 2019 sluiten we ons feestjaar af met een "afsluitfuif"Een super-feest zeg maar!

De fuif gaat door in De Schuur in Oelegem. Een aantal ideeën zitten nog opgesloten in de hersengekrochten van het organiserende team, maar komen hier zeker terecht zodra ze voldoende gerijpt zijn.

Wat weten we wel? Als het zover is zullen er voorverkoop kaarten kunnen gekocht worden (richtprijs 5€).
De muziekstijl is in 70's - 80's - 90's  en momenteel wordt er aan food-trucks gedacht om de innerlijke mens te sterken die avond.

Om een gedacht te krijgen van de omvang, doen we voor deze activiteit een telling.
Dus SAFE THE DATE (noteer de datum in vette letters in uw agenda), geef deze website pagina door aan al uw 'kennis-(oud)-CVD-leden' SPREAD THE WORD en laat hieronder weten of je kan komen! Zo kunnen we je ook op de hoogte houden als we meer informatie hebben KEEP UP TO DATE.