CVD 60!

leren duik click groot

 

BrotherIslandsHet is weer zover. Na de prachtige reis naar de Brothers van vorig jaar, willen we graag een nieuw avontuur aangaan in september 2020. Je kan inschrijven voor deze reis door een mail te sturen Engelbert Callaij (Je moet ingelogd zijn om meer gegevens te zien). Na ontvangst van jouw mail stuur hij een antwoord met de betalingsgegevens. Vanaf dat het voorschot is ontvangen, is jouw inschrijving definitief. Opgelet: het voorschot is niet terugvorderbaar.  Als reisorganisator behoudt Engelbert in samenspraak met de duikschoolleiding van CVD, het recht om een evenwichtige groep (een evenwicht tussen kader en lagere brevetten) samen te stellen zodat deze reis in de beste en meest veilige omstandigheden kan verlopen.

Afsluitfuif

Op 30 November 2019 sluiten we ons feestjaar af met een "afsluitfuif"Een super-feest zeg maar!

De fuif gaat door in De Schuur in Oelegem.

We willen er samen een tof feest voor alle leeftijden van maken, daarom voorzien we 70,80,90 muziek om goed te dansen, een Belgische frituur en gratis inkom.

Om zeker van alles voldoende te voorzien zouden we jullie willen vragen om zeker nog te bevestigen hieronder.

Dus SAFE THE DATE (noteer de datum in vette letters in uw agenda), geef deze website pagina door aan al uw 'kennis-(oud)-CVD-leden' SPREAD THE WORD en laat hieronder weten of je kan komen!

Ga naar boven
Stuur een bericht naar de CVD Webmaster