leren duik click groot

 

Medas

In het najaar richt CVD weer een weekje duiken in op de Medes eilanden met als verblijfplaats Estartit. Voor zij die Estartit niet kennen dit is een badplaats aan de middellandse zee, Costa Brava in noord Spanje. Vlak voor de kust liggen hier de Medes eilanden, reeds lange tijd een beschermd zeereservaat. Hier is al jaar en dag geen visvangst meer toegelaten waardoor het onderwaterleven welig tiert.

De "officiële" inschrijving is afgelopen. 

Als je toch nog mee wil, lees dan nog even verder.

 

Deze week staat open voor alle leden vanaf 2*Duiker. We beschouwen deze week als een duikstage waar beginnende duikers aangespoord worden om zelf de duik te leiden onder supervisie van ervaren duikers. De temperatuur van het water is hier te vergelijken met de temperatuur in de zomerse oosterschelde terwijl de zichtbaarheid meestal goed te noemen valt. We duiken van de boot in ploegen van een viertal personen zonder buddy-line. De duikplaatsen zijn zeer gevarieerd. Van ondiepe duiken tot diepe duiken zijn hier mogelijk. Sommige met gemakkelijke navigatie andere een beetje moeilijker.
We hopen dus op een goede mix van ervaren en beginnende duikers.

Wanneer?

Deze week gaat door van zondag 30 september tot zaterdag 6 oktober.

We verwachten jullie zondag 30 september ter plaatse.

  • in samenspraak met het duikcentrum "La Sirena" doen we een eerste duik zondag late namiddag.
  • De volgende dagen een duik in de voormiddag en één in de namiddag
  • Vrijdag de laatste twee duiken.

In totaal 11 duiken.

Vrijdagavond afscheid diner meestal met een overvloedige paella.
Je kan met de auto carpoolen en kosten delend rijden (onderling af te spreken) of je kan vliegen naar Gerona en daarna een taxi naar Estartit nemen. Zaterdagmorgen kan dan de terugreis aangevat worden. Het verblijf plannen we op hotel in half pension, 6 overnachtingen.

Voor inschrijvingsinfo moet je ingelogged zijn

Ga naar boven
Stuur een bericht naar de CVD Webmaster