BBQ duiken

Elke maandag in juli en augustus vanaf 19:00 - inschrijving verplicht

Samenkomen met je duikbuddy's, proefje doen, duikleidingkje doen, vrijduikje doen, putje rondpalmen en daarna een lekker hapje eten, een pintje drinken de volgende duik afspreken en op tijd naar bed. Dat is in kort de samenvatting van de BBQ-duiken.

DUIKEN

Vanaf 19:00 of vroeger maar dit zijn geen clubduiken, dus iedereen moet dus zelf afspreken met iemand. Hier vind je de CVD Instructeurs

MATERIAAL

De duikremorque zal aanwezig vanaf 19:30. Heb je materiaal nodig, spreek tijdig af met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ETEN

Vanaf 20.00 uur tot 22:00 staat de BBQ klaar. Voor slaatjes en sausjes wordt gezorgd, leden betalen €1,50, andere personen €2,00. Iedereen brengt zelf vlees of vis mee om op de BBQ te leggen en ook een eigen bord en bestek (we kunnen dit niet voor iedereen voorzien).

Inschrijven voor de BBQ kan tot vrijdagmiddag 12:00 uur via onderstaand formulier, zodat de slaatjesmakers ruim de tijd hebben om alles te halen en klaar te maken.

(je moet inloggen om in te schrijven)

DRINKEN

Rode en witte wijn, bier, cola, water, ice tea is voorzien. De prijs hiervoor is €1,00.

Vragen over het eten en drinken, contacteer Suzy Pelemans: (inloggen voor mailadres)