MosselduikPoster19 Oktober is het weer mosselduik aan de Put Van Ekeren.

Eerst kan er gedoken worden in de put, en daarna zal het huidige feestbestuur voor de laatste keer voor ons koken:
Overheerlijke mosselen op 4 verschillende wijzen of vers bereid stoofvlees.

Uiteraard moet je inschrijven en dit VOOR 12 oktober, zowel voor de duik als voor het eetfestijn.

DUIKEN

Briefing om 15u30 aan de Put Van Ekeren.

VERPLICHT inschrijven bij ADV van dienst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (inloggen voor gegevens)

ETEN

Je kan kiezen tussen heerlijke mosselen natuur, met witte wijn, met room en look of Provencial.
Geen fan van de mosselen, geen probleem, je kan ook kiezen voor dampend stoofvlees. Beide met frietjes of brood.
Voor de kinderen kan je curryworst met frietjes bestellen.

Wie€/pers
Leden 5€ inclusief 5 drankbonnen ter waarde van 1€/stuk
Partners 7€ (partners van leden)
Niet-Leden 12€
Kids < 12jaar 1€ curryworst met frietjes

Eigen bord en bestek meebrengen

Let op er zijn een aantal wegenwerken gepland op de Noorderlaan tijdens dit weekend, meer info op www.wegenverkeer.be.

Je moet ingelogd zijn om in te schrijven