CVD UWRugby no info

Woensdag 6 februari, start om 20:30 - inschrijven verplicht

Het CVD is niet enkel duiken maar we zijn ook bedreven in andere onderwatersporten. We hebben zelfs een eigen Onderwater Hockey competitieploeg, de Antwerp Sharks. Deze ervaring gebruiken we nu om een Onderwater Rugby tornooi te organiseren..

Info

Inschrijven kan per ploeg van 4 tot 6 spelers. De kostprijs is 10€ per ploeg. Je brengt zelf masker, bril en vinnen mee. Voor de veiligheid zorg je voor korte vingernagels. Wedstrijdcaps worden voorzien alsook ballen, goals en scheidsrechters.

Voor de winnaars van het tornooi wordt een orignele prijs voorzien!

Planning

• Ploegen en spelers worden verwacht om 20u30 aan de kassa van Zwemcentrum Wezenberg, waarna we starten met de ploegindeling en de nummering van de spelers.
  • Om 20u45 volgt de uitleg van de spelregels en het wedstrijdschema.
  • Stipt om 21u30 begint het tornooi.

Afhankelijk van het aantal ploegen dat inschrijft, worden er tussen de 6 en de 15 matches gespeeld, telkens 15 à 20 minuten

Om 23u worden de overwinningen gevierd in onze cafetaria.

(* verplichte velden)