clubreisDe kogel is door de kerk, onze clubreis voor het feestjaar is vastgelegd, we kunnen met 60 personen naar Marsa Alam - Egypte

Het oorspronkelijke voorstel, Sharm El Sheikh, werd vervangen omdat er geen betaalbare vluchten beschikbaar waren of vluchten met onredelijke reisuren (vb. met tussenstop, zodat reisuren opliepen naar 7 tot 13 uur)

Van zaterdag 26 oktober tot zaterdag 2 november - VOLZET !

Vliegtuig

Het was helaas niet mogelijk om één vlucht te voorzien voor 60 personen. Volgende 2 vluchten zijn beschikbaar:

• Rechtstreeks Marsa Alam
    • heenreis 26/10 Brussel (13:20) - Marsa Alam (18:30)
    • terugreis 2/11 Marsa Alam (17:15) - Brussel (22:00)
  • Via Hurghada
    • heenreis 26/10 Brussel (6:35) - Hurghada (11:30) - Bustrip naar Marsa Alam (+- 3h)
    • terugreis: Bustrip naar Hurghada (+- 3h) - Hurghada (12:25) - Brussel (16:35)

Er wordt nog bekeken of er vanuit de Club vervoer naar Brussel (bij vertrek) en vanuit Brussel (bij aankomst) kan geregeld worden. Indien dit niet mogelijk is zal je voor eigen vervoer moeten zorgen.(carpooling!)
Er zijn 34 plaatsen voor de vlucht naar Marsa Alam en we hebben beslist dat gezinnen met kinderen voorrang krijgen. Gelieve bij de inschrijving aan te duiden of je bereid bent om via Hurghada te reizen.

Verblijf

clubreishotel

We verblijven allen in Royal Tulip Beach Resort ***** (dat zijn 5 sterren!)

• Standaardkamers
    • All inclusive

Extra wensen kan je best vooraf melden zodat we deze kunnen navragen ofwel kan je dit zelf ter plaatse regelen.

Duiken

clubreisdiveclub

We duiken met  Orca Dive Club

Hun prijzen zijn te vinden op de website maar om jullie reeds een idee te geven van wat je mag verwachten, een pakket voor 10 huisrif duiken kost ca. 210€.
Er wordt nog onderhandeld voor een groepskorting.

Extra wensen (nitrox, 15 liter, nachtduiken, daguitstap Elphinestone, materiaal huren, ...) kan je best vooraf melden zodat we deze kunnen navragen of mee opnemen in de onderhandeling. Dit kan je ook nog zelf ter plaatse regelen.

Kostprijs

Onderstaande prijzen zijn al gekend, en dat is exclusief eventuele extra's die je wenst toe te voegen.

• Basisprijs (vliegtuig en verblijf) 850€
    • 1e kind (2-13 jaar) -154€
    • 2e kind (2-6 jaar) -154€
    • 2e kind (7-13 jaar) -77€
    • -2 jaar (enkel luchthaventaksen)
  • Vervoer naar Brussel en terug (wordt onderzocht)
  • Duiken (+- 21 € per duik, mogelijke korting wordt nog onderhandeld)
  • Annulatie/reisverzekering wij kunnen ook een annulatie verzekering “NO GO“ aanbieden. Indien interesse, contacteer één van de organisators.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om één van de organisators te contacteren, Lars Putteneers, Erika Vervliet, Hugo Baetens of Koen Willemse.

(Je moet ingelogd zijn om meer gegevens te zien)

De inschrijving is afgesloten wegens VOLZET !

Inschrijven en voorschot betalen kan tot en met 1 mei!

Om in te schrijven vragen we om 400€ per persoon te storten op een speciale 'clubreis rekening' BE05 9730 8916 6575

ENKEL NA DE STORTING IS JE INSCHRIJVING GELDIG

Je kan ook verkiezen om te sparen en dit doe je gewoon door te storten op dezelfde 'clubreis rekening'

Je moet ingelogd zijn om in te schrijven