Woensdag 22 mei, start om 20:30 - inschrijven verplicht

Na de unieke OW Rugby ervaring zet CVD een volgende sportieve onderwater-uitdaging in de kijker: Onderwater Voetbal!

Info

Onderwatervoetbal wordt gespeeld met perslucht, maar zonder vinnen. De voetbal is verzwaard en voor de rest lijkt het op gewoon voetbal. Teams bestaan uit 3 spelers met maximaal 2 reserve spelers en er wordt gespeeld over een breedte van het Wezenberg bad.

Iedereen met een een geldig duikbrevet én verzekering mag meedoen, schrijf je in met een team van 3 tot 5 spelers.

Voor de winnaars van het tornooi wordt een orignele prijs voorzien!

Planning

• Ploegen en spelers worden verwacht om 20u30 aan de kassa van Zwemcentrum Wezenberg, waarna we starten met de ploegindeling en de nummering van de spelers.
  • Om 20u45 volgt de uitleg van de spelregels en het wedstrijdschema.
  • Ca. 21u00 begint het tornooi.

Een match duur 2 x 10min. Ten laatste inschrijven tem 15 mei, 15€ per ploeg.

Om 23u worden de overwinningen gevierd in onze cafetaria.

(* verplichte velden)