Uit een activiteit bij onze vriendenclub 'De Otters' is een idee ontstaan om te gaan duiken op alle getijden.

DuikenOpAlleGetijden

Marc De Hoon en Koen Willemse willen op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni gaan duiken op elke tij en dit voor het goede doel.

Iedereen is welkom om mee te gaan duiken en mee te sponsoren voor dit goede doel. Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat alle duiken met de juiste veiligheidsvoorschriften worden gepland, dus indien jullie willen deelnemen, graag inschrijven vooraf.

Duiken

Opgelet, bij de meeste van deze duiken verwachten we dat mededuikers zelf hun buddy voorzien (net zoals bij de BBQ-duiken) maar we willen wel weten wie er allemaal komt meeduiken. Dit voor de veiligheid en voor de mogelijkheid om de deelnemers te contacteren indien de weersomstandigheden onze planning in de war stuurt. Inschrijven is dus verplicht.

De duik op zaterdag om 13:00 en zondag om 20:00 zijn clubduiken dus daar kan je inschrijven zonder buddy. De ADVs van dienst, Marc De Hoon en Koen Willemse, zullen de duikploegen samenstellen. Indien er onvoldoende kader aanwezig is kan je inschrijving nog geannuleerd worden, en dan word je daarvan verwittigd.

We zouden willen vragen om voor iedere duik, per duiker, een bedrag van 5 € te storten op de CVD-rekening (BE52 0013 8549 0709) met de vermelding 'inschrijving duiken alle getijden'. We gaan dit inschrijvingsgeld integraal doorstorten aan 'Stichting De Oosterschelde' om hen te steunen in hun missie om de onderwaternatuur van de Oosterschelde maximaal te beschermen.

Vullen

Na 2 duiken gaan we telkens onze flessen vullen met de 'materiaal-remorque' van CVD. De leden die aan meerdere duiken deelnemen, kunnen hun fles(sen) meegeven om ze te vullen. Indien men moet vullen tussen andere duiken of wie maar aan één duik deelneemt moet zelf voor het vullen van zijn fles zorgen. 2 duikflessen is dus aan te raden indien je meerdere duiken wil meedoen.

Camping

We moeten uiteraard voldoende rusten dus verblijven we op een camping die we reeds kennen van de het CVD-duikweekend. We overnachten daar op vrijdag, zaterdag en zondag (pinkstermaandag is een verlof dag). Indien je daar ook wil overnachten kan je best niet te lang aarzelen om dit vast te leggen via Camping Omnium. Uiteraard ben je vrij om ook een andere camping te kiezen. We raden het wel af om tussen twee opeenvolgende duiken een heen-en-weer trip huiswaarts te plannen.

Eten

Uiteraard gaan we naast voldoende water drinken ook voldoende eten om de verloren energie aan te vullen. Ontbijten doen we op de camping, lunchen willen we in de Kleine Stelle doen en voor het diner zoeken we nog een oplossing. Iedereen kan ons uiteraard vergezellen maar enkel als je het ons voldoende op voorhand laat weten.

Duiknummer  Briefing
 Getij  Duikplaats
Opmerking  Link
 Vrijdag         Aankomst camping  web
 Zaterdag  1 0:30 1:35 LW Wemeldinge Parking    web
 Zaterdag         Ontbijt op camping
 Zaterdag  2  7:00 8:00 HW Galjoen zonder Poen    web
 Zaterdag         Flessen vullen en lunch Kleine Stelle  web
 Zaterdag  3  13:00 14:05 LW Putti's Place Clubduik  web
 Zaterdag         Platte rust en diner (Goes?)
 Zaterdag  4 18:30 20:15 HW Zeelandbrug    web
 Zaterdag         Flessen vullen aan Zeelandbrug  web
 Zondag  5  1:30 2:30 LW Tetjes    web
 Zondag         Ontbijt op camping
 Zondag 6  8:00 8:55 HW Stelhoeve    web
 Zondag         Flessen vullen en lunch Kleine Stelle  web
 Zondag 7 13:30 15:05 LW Katshaven of Katshoek    web of web
 Zondag         Platte rust en diner (Goes?)
 Zondag 8 20:00 21:05 HW Wemeldinge Parking Clubduik  web

Inschrijven.

Inschrijven doe je via het onderstaande formulier.
Voor eventuele vragen kan je terecht bij Marc/Koen (Je moet ingelogd zijn om meer gegevens te zien)

(* verplichte velden)