Nederland ligt voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kun je de geschiedenis opnieuw meemaken: Van de watersnood tot en met de bouw van de Deltawerken. Exposities, films en een exclusieve rondleiding van de dam geven je een indruk van de enorme kracht van het water. Ook voor kinderen is dit zeker de moeite. Een hele dag genieten van zeedieren en spetterende attracties.

Oosterscheldekering

CVD wil op zondag 8 september dit waterpark gaan bezoeken. We maken er ineens een volledige daguitstap van met ontbijt, lunch en diner. Iedereen is welkom om mee te gaan, leden betalen 27€ voor de ganse dag, kinderen van leden onder 12 jaar betalen 15€ en kinderen onder 4 jaar zijn gratis.

De koffiekoeken worden gesponserd door 'De Basiliek' en het bezoek/diner worden deels betaald door CVD. Niet-leden kunnen ook inschrijven maar zij betalen het volledige bedrag (op aanvraag) en kunnen enkel mee als er nog plaatsen vrij zijn, dus inschrijven onder voorbehoud.

Daguitstap:

Uur
planning
8:00 Verzamelen aan 'De Basiliek' Koffie met koffiekoekje als ontbijt
8:30 Vertrek naar Neeltje Jans Eigen auto en carpoolen (7,50€ per wagen)
9:45 Aankomst Neeltje Jans
10:00 Onthaal en start programma 'Ontdek Neeltje Jans'
10:30 Film 'Delta Experience'  over de ramp en de bouw van de stormvloedkering
11:00 Bezoek aan stormvloedkering met een gids naar het binnenste
12:00 Lunch
13:00 Vrije activiteiten

zoals expositie Deltawerken, een groot zeeaquarium, walviswereld,
orkaanmachine, zeeleeuwen- & zeehonden shows,
een waterpark met glijbaan en waterspeelplaats voor de kinderen.

Einde bezoek en vertrek huiswaarts

18:30 Diner in 'De Basiliek' Koude schotel met frietjes
 20:00 Einde

Ontbijt en diner: Restaurant De Basiliek, Hovestraat 69, 2650 Edegem.
Eventueel handdoek/zwemgerief en droge reservekledij voor de kinderen die in het waterpark gaan spelen.

Inschrijven.

Inschrijven voor deze daguistap kan voor 20 augustus 2019 en doe je via het onderstaande formulier. Voorlopig staat er een limiet op 20 personen dus aarzel niet te lang en schrijf je in.
Voor eventuele vragen kan je terecht bij Christel Peleman: (Je moet ingelogd zijn om meer gegevens te zien)

(* verplichte velden)