Warmste Duik by Neptunus  Club Neptunus

14 September 2019

Duikclub Neptunus uit Mechelen organiseerd dit jaar voor de Warmste Week van StuBru een Warmste duik in de Nekker.

Je vindt er alles over op de website van Neptunus, en ook de goede doelen waarvoor ze zich dit jaar inzetten.
Je kan je individeel inschrijven bij Neptunus zelf, maar beter nog, kan je je ook hier bij CVD  inschrijven:
Gert zal de inschrijvingen verzamelen en ons als club inschrijven.
Indien mogelijk schrijf reeds in met een buddy (zoals bij de BBQ duiken)

We vragen om in te schrijven vóór 1 September zodat Gert de kans heeft om alles netjes te regelen.

Neptunus vraagt 15€ per persoon,  er is geen terugbetaling mogelijk.
CVD sluit zich hierbij aan: In de bevestigingsmail zal je de betalingsinformatie vinden om over te schrijven aan CVD.
Eens betaald zal je inschrijvinggeld aan Neptunus worden doorgestort, er is dus geen terugbetaling mogelijk. Dit is voor het goede doel: betaal zo snel mogelijk.

(je moet inloggen om in te schrijven)

Vragen over deze activiteit? Contacteer Gert Matheussens (inloggen voor mailadres)