CVD neemt u mee op een bijzondere wandeling in de onderbuik van de stad Antwerpen.

'De Ruien' zijn ondergrondse gangen en een boeiend bewijs van de rijke geschiedenis van de stad. Een bezoek aan deze oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, wekt de historische stadskern boven uw hoofd tot leven met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden.

CVD-leden, partners en hun (klein)kinderen (vanaf 10 jaar!) die een stevige en soms modderige wandeling van +/- 1,6 km aandurven mogen zich inschrijven. Wees er snel bij want er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar.

Zondag 24 maart - inschrijven verplicht

Todi2019Voor ons feestjaar hebben we een bezoek achter de schermen van  TODI weten te strikken.
Uiteraard plakken we er een duikje achteraan.
Wees er snel bij want er zijn maar 40 inschrijvingen mogelijk...

In de Todi duiktank zitten meer dan 2200 vissen,  ruim 30 verschillende soorten zoetwatervissen
De vissen zwemmen, schuilen en broeden tussen levensechte decorelementen zoals grotten, een mijngang, autowrakken en zelfs een onderwatercaf√©. Dat maakt van TODI de meest verrassende indoor duiklocatie in Europa.

Zaterdag 9 maart - inschrijven verplicht

Valentijn 2024

BRRR...Wie is er zo gek om in de winter te duiken?

Wij dus, want het Winterweekend lonkt!

Naar goede traditie gaan we voor steengroeveduiken en hartverwarmende gezelligheid in ons huisje.
Over "huisje" gesproken, dit jaar verhuizen we naar "Ferme de Chonrieux" in Vergnies.

Iedereen is welkom en kan meeduiken, ook onze kersverse 1* duikers !