Juli & Augustusclubduiken

Omdat we eindelijk terug openwater duiken kunnen organiseren in clubverband (en omdat het zwembad gesloten is), duiken we opnieuw iedere maandag in de Put Van Ekeren in plaats van te trainen in de Wezenberg, en dit de hele maand juli en augustus.

De eerste maandagavondduik is op 5 juli, de laatse op 30 augustus.

Duiken

Duiken doe je, zoals voorheen, volgens het zoek-je -eigen-buddy-systeem. Je spreekt ook zelf af hoe laat je gaat duiken.
Wat zoveel wil zeggen dat deze duiken niet worden georganiseerd door een ADV, en je dus zelf voor je buddy moet zorgen.
Dé ideale tool om een buddy te zoeken is bv onze interne facebook groep of spreek gewoon af op maandag met wie je de volgende week wil en kan duiken.

MAAR als je wil komen duiken moet je je wel inschrijven via dit formulier omdat wij het maximaal toegelaten aanwezigen dienen te monitoren en in geval van een Corona-besmetting aan contact-tracing te kunnen doen.

(je moet inloggen om in te schrijven)

BBQ

CVD kiest ervoor om de COVID19-richtlijnen van AVOS (Stad Antwerpen) te volgen en hierdoor gaan we de gekende BBQ nog niet organiseren. Uiteraard volgen wij deze richtlijnen op de voet en zullen vanaf dat het mag ook voor een ‘after-duik’ versnapering zorgen. Voorlopig voorziet CVD alleen de drank: rode en witte wijn, bier, cola, water, ice tea is voorzien. De prijs hiervoor is €1,00.

Materiaal nodig ?

Momenteel is het niet mogelijk om materiaal van CVD uit te lenen.