BBQ duiken

Elke maandag in juli en augustus vanaf 19:00 - inschrijving verplicht

Samenkomen met je duikbuddy's, proefje doen, duikleidingkje doen, vrijduikje doen, putje rondpalmen en daarna een lekker hapje eten, een pintje drinken de volgende duik afspreken en op tijd naar bed. Dat is in kort de samenvatting van de BBQ-duiken.

DUIKEN

Vanaf 19:00 (of vroeger). Let op, dit zijn geen clubduiken, je moet ook steeds zelf voor een buddy zorgen als je wil duiken.
(Voor de Newbees: Klamp nu al iemand aan om de eerste BBQ mee te doen. Elke maandag kan je dan aan één van de aanwezig vragen voor een duikje de volgende week. Pssst...! hier vind je de CVD Instructeurs )

MATERIAAL

De duikremorque zal aanwezig vanaf 19:30. Heb je materiaal nodig? Geef zeker (op tijd) een seintje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Belangrijk om te weten of er voor iedereen materiaal beschikaar zal is.

ETEN

Vanaf 20.00 uur tot 22:00 staat de BBQ klaar. Voor slaatjes en sausjes wordt gezorgd, leden betalen €2, niet-leden €3.
Iedereen brengt zelf vlees of vis mee om op de BBQ te leggen en ook een eigen bord en bestek.

Inschrijven voor de BBQ kan telkens tot vrijdagmiddag 12:00 uur via onderstaand formulier, zodat de slaatjesmakers ruim de tijd hebben om alles te halen en klaar te maken.

(je moet inloggen om in te schrijven)

DRINKEN

Rode en witte wijn, bier, cola, water, ice tea is voorzien. De prijs hiervoor is €1.

Vragen over het eten en drinken, contacteer Jolien Sadones:  Jolien Sadones (inloggen voor het mailadres)