CVD neemt u mee op een bijzondere wandeling in de onderbuik van de stad Antwerpen.

'De Ruien' zijn ondergrondse gangen en een boeiend bewijs van de rijke geschiedenis van de stad. Een bezoek aan deze oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, wekt de historische stadskern boven uw hoofd tot leven met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden.

CVD-leden, partners en hun (klein)kinderen (vanaf 10 jaar!) die een stevige en soms modderige wandeling van +/- 1,6 km aandurven mogen zich inschrijven. Wees er snel bij want er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar.

Zondag 24 maart - inschrijven verplicht

• Wanneer: Op zondag 24 maart 2024 , 10u00 ter plaatse
  • Waar: Start van de wandeling aan Het 'Ruihuis', Suikerrui 21 en einde aan het Stadsmagazijn, Keistraat 5 in Antwerpen.
  • Duur: 2 uur
  • Kostprijs: CVD-leden gratis, niet-CVD-leden (bv. partner, (klein)kinderen, ...) betalen een kleine bijdrage van 10 euro per persoon.

Wat is er ter beschikking

Voor het afdalen naar de Ruien krijgen bezoekers een beschermpak, laarzen en een rugzakje om schoenen en andere persoonlijke spullen in op te bergen tijdens de wandeling. Er kunnen geen bezittingen ter plekke worden achtergelaten.

Briefing

Iedereen wordt ten laatste verwacht om 10u00 aan 'Het Ruihuis'
De wandeling gaat daar van start stipt om 10u15.
Probeer het te vermijden maar ben je door omstandigheden te laat, verwittig dan zeker de ADV Koen Willemse.
(inloggen om meer gegevens te zien)

De inschrijving is afgesloten!

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 8 Maart! Betalingsinformatie krijg je in de bevestigingsmail.

Je moet ingelogd zijn om in te schrijven